Рафаел Надал издава автобиографична книга 12.04 | 18:59

Произведението ще носи името "Рафа: Моята история", като се очаква на пазара през лятото

От iNews.bg

Макар и само 24-годишен, световният номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал вече може да се похвали със своя собствена автобиография. Произведението носи името "Рафа: Моята история", а премиерата на книгата се очаква в края на месец август.

"Рафа: Моята история" ще бъде фокусирана върху многото победи на корта, които испанецът успя да завоюва през годините, но далеч по-голям интерес вероятно ще представляват главите, посветени на неговия личен живот.

Не е тайна за никого, че Рафа Надал рядко говори открито за случващото се извън корта, но този път Матадора от Майорка ще направи изключение.

"Рамо до рамо с милионите му фенове по света, аз също очаквам с нетърпение да открия какво се крие зад неговите успехи на корта. До този момент Рафаел Надал рядко говори за своя личен живот, но сега ще може да се научат повече подробности, разказани от самия него", довери Адам Стрейндж, който е издател на мемоарите.

Книгата е написана от самия Рафаел Надал, който е ползвал помощта на журналиста Джон Карлин.

"Не мисля, че някой тенисист е пленявал света на тениса по този начин, с изключение на Андре Агаси. Така че имаме наистина големи надежди за книгата", добави издателят.

Водещи

Най-четени