Роберто Манчини готов да прости на Тевес 01.11 | 15:30

Мениджърът на Манчестър Сити довери, че е готов да го стори, ако получи извинение от аржентинеца

От Константин Симидчийски

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини довери, че е готов да прости на аржентинския си нападател Карлос Тевес, ако последният поднесе извинения за действията си напоследък.

Голмайсторът попадна в центъра на грандиозен скандал, след като бе обвинен, че не е пожелал да влезе в игра при загубата от Байерн Мюнхен в мач от Шампионската лига. В последствие афектираният Манчини заяви, че Тевес никога повече няма да играе под негово ръководство, а клубът го глоби с четири седмични заплати.

В последствие санкцията бе намалена наполовина, след като Манчестър Сити така и не успя да докаже, че Тевес действително е отказал да влезе в игра. По думите на аржентинеца, той е отказал да загрява.

Самият Роберто Манчини смекчи първоначалната си позиция, отваряйки вратичка на аржентинеца в случай, че последният реши да преосмисли бъдещето си на Йистландс. Ако Тевес не се трогне от поканата на италианеца, което е доста вероятно, то най-вероятно бившият нападател на Манчестър Юнайтед ще бъде продаден още през зимата.

"Всичко зависи от Карлос. Ако той се извини на отбора и на мен, тогава всичко ще бъде така, както бе преди", коментира Манчини.

"Ако това не се случи, тогава нещо ще се случи през януари. Не искам нещата да стоят така, като аз бих бил първият, който ще му прости. Мисля, че Карлос има лоши съветници", добави мениджърът.

Водещи

Най-четени