Роналдо призна, че си тръгва със смесени чувства от "Олд Трафорд" 06.03 | 11:20

"За мен е наистина специално, че бях посрещнат добре от феновете. Тук имам много приятели и се чувствам като у дома си. Щастлив съм, но също така ми е тъжно за Юнайтед", сподели португалецът след мача

От Мариян Найденов

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо призна, че изпитва странни чувства след като "кралския клуб" отстрани бившия му отбор - Манчестър Юнайтед на осминафиналите в Шампионската лига. За него това бе първо завръщане на митичния "Олд Трафорд", след като премина от Юнайтед в Реал преди повече от 3 години.

Роналдо и компания спечелиха с 2:1 в срещата реванш в Манчестър, с което изхвърлиха "червените дяволи" от надпреварата, след равенство - 1:1 в първия мач на "Сантяго Бернабеу".

Португалският национал бе с основен принос за отстраняването на бившия си отбор, като първо отбеляза решителния гол за 1:1 в Мадрид, а на реванша довърши "дяволите" с победното попадение за 2:1 в снощния реванш на "Олд Трафорд".

След срещата Кристиано сподели, че си тръгва от Манчестър със смесени чувства, въпреки че помогна на отбора си да запази мечтата за заветната десета титла от ШЛ жива.

"Свърших си работата. Помогнах на Реал Мадрид да спечели и съм много щастлив, но чувството е много странно. Имах усещането, че искам да направя нещо, но не съм способен", коментира 28-годишният нападател.

"Прекарах в Манчестър Юнайтед много години и ако един ден се наложи да се изправя срещу Реал Мадрид, за мен усещането ще бъде същото. За мен е наистина специално, че бях посрещнат добре от феновете. Тук имам много приятели и се чувствам като у дома си. Щастлив съм, но също така ми е тъжно за Юнайтед", добави португалецът.

"Не празнувах, след головете си от уважение към тези, които се отнасяха добре с мен при престоя ми в Манчестър, но това, което най-много исках, е Реал да победи и да продължи пътя си към "Десетата", завърши Кристиано Роналдо.

Водещи

Най-четени