Румънец свири реванша на Левски в Сараево, естонец - на ЦСКА 23.07 | 09:59

Гръцки съдия ще ръководи срещата между Витес и Локомотив Пловдив

От Божидар Азманов

Румънският рефер Кристиан Балаж ще има тежката задача да ръководи реванша между отборите на Левски и ФК Сараево от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Първата среща завърши с минимална победа на Левски с 1:0 и вторият двубой се очертава много интерес и оспорван, тъй като пред своя публика босненците ще направят всичко, за да продължат напред. Срещата в София бе ръководена от португалеца Бруно Пайшао.

Двубоят между ЦСКА и словенския Мура пък е поверен на естонския рефер Ханес Каасик. И тук победителят все още не е ясен, защото първата среща Лендава завърши при нулево равенство. Срещата в Словения бе ръководена от англичанина Лий Пробърт.

Мачът на последния български представител в надпреварата Локомотив Пловдив с Витес в Арнем ще бъде свирен от гръкът Михаел Кукулакис.

В Ловеч двата тима направиха зрелищно 4:4 и въпреки предимството, което този резултат дава на холандците, "смърфовете" ще се хвърлят с всички сили на реванша. Пърият двубой между двата тима бе ръководен от испанския съдия Антонио Матеу Лахос.

Феликс Цвайер от Германия пък ще бъде съдия на реванша между Лудогорец и Динамо Загреб на стадион "Максимир" в хърватската стоица.

Водещи

Най-четени