Серина и Шарапова в различни групи на турнира в Сингапур 18.10 | 15:30

Групата на рускинята е по-равностойна след като се падна заедно с Квитова, Возняцки и Радванска

От iNews

Световната номер 1 в женския тенис Серина Уилямс (САЩ) ще играе заедно с 23-годишната Симона Халеп (Румъния) и с 20-годишната Южени Бушар (Канада) в червената група на шампионата на WTA на осемте най-добри за сезона в Сингапур през следващата седмица.

В групата е още бившата номер 1 в света Ана Иванович (Сърбия). 33-годишната Уилямс спечели титлата миналата година в Истанбул, след като на финала победи прекратилата кариерата си китайка На Ли. Тази година американнката стана шампионка на Откритото първенство на САЩ.

В бялата група са втората поставена и шампионка от "Ролан Гарос" Мария Шарапова (Русия), носителката на трофея от "Уимбълдън" Петра Квитова (Чехия), Каролине Возняцки (Дания) и Агниешка Радванска (Полша).

Определено групата на Мария Шарапова изглежда много по-оспорвана и трудна. Серина Уилямс имаше проблеми с контузии и прекрати участието си в Пекин, за да може да бъде готова за финалния турнир в Сингапур.

Серина ще се бори за пети триумф в този турнир и трети пореден. Съперничките на Серина също имаха проблеми с контузии, като Ана Иванович и Южени Бушар напуснаха турнира в Линц.

Водещи

Най-четени