Славия с лесен успех над Локо (Сф) 31.03 | 18:55

"Белите" бяха единственият отбор на стадиона в "Овча купел"

От Иво Вецев

Славия постигна много ценна победа днес, след като у дома стигна до 2:0 над Локомотив (София) в мач от 4-ия кръг на втората седмѝца на родната А група.

"Белите" бяха далеч по-добрият отбор, като основната част от двубоя се игра в половината на гостуващия тим, който не изглеждаше особено заинтересуван от двубоя.

Още в 18' Веселин Марчев успя да открие резултата, след като се възползва от грешка на защитниците и успя да засече центриране отляво между двама противникови състезатели.

До края на полувремето домакините пропуснаха още две положения, като най-доброто се откри пред Василев - той изскочи сам срещу Божидар Митрев, но прехвърлящият му удар не намери целта.

Всичко обаче беше решено в 51', когато Фернандо да Силва с прекрасна солова акция надигра двама защитници и отбеляза от малък ъгъл след неумела намеса на Митрев. С това приключиха и положенията в мача, а до края остана време Ранджелович да си изкара червен картон.

Благодарение на трите точки днес Славия събра 37 точки, като има 6 точки пред първия изпадащ тим Черноморец, както и мач повече. Локомотив (София) е с точка повече от "белите".

Водещи

Най-четени