Спас Делев благодари на Радуканов за доверието към него 12.04 | 17:27

Нападателят на ЦСКА получи приза си за футболист номер 1 на месец март

От Константин Симидчийски

Нападателят на ЦСКА Спас Делев получи днес своята награда за "Футболист на месец март". Футболистът спечели 14 от гласовете на анкетираните, като изпревари Дока Мадурейра (6 гласа) и Мишел Платини (4 гласа). Спас благодари на треньора Радуканов за гласуваното му доверие и разкри, че не иска да ходи в чужбина, за да бъде резерва в някой отбор.

"Първият полусезон не бе много добър за нас и за моето представяне, но аз неведнъж съм казвал, че подобрих играта си под ръководството на Милен Радуканов, тъй като той ми намери правилното място на терена и ми вдъхна увереност. При Радуканов нещата се получават и се надявам така да продължим до края на шампионата," заяви Делев.

"Излизаме срещу Литекс за победа и се надявам, че ще я постигнем. С нетърпение очаквам да се върнем на "Българска армия", тъй като там се чувствам далеч по-комфортно."

"Не напуснах ЦСКА през зимата, защото искам да играя. Аз съм млад състезател, който трябва да играе, за да се развива. Не бих желал да отида някъде и да стоя на пейката," категоричен бе Делев.

"Сравненията с Христо Стоичков ме ласкаят, но аз съм фен на Лео Меси. Надявам се да показвам добри игри и един ден да стана като него."

"Никога няма да отида в Левски," сигурен е Делев.

Водещи

Най-четени