Стилиян Петров с последно обръщение към феновете на Вила 14.05 | 14:39

Капитанът направи анализ на представянето на отбора и благодари на всички

От Краси Киров

Стилиян Петров намери начин да благодари за пореден път на феновете на Астън Вила, които го подкрепяха непрестанно в борбата му с левкемията.

В програмата за последния мач от сезона срещу Уигън в неделя в капитанската си колонка Стенли похвали израстването на отбора през кампанията и благодари на клуба и феновете, споделяйки, че те завинаги имат място в сърцето му. 

Стенли е очарован от начина, по който израсна тимът заедно с новите футболисти в отбора като Рон Влаар и Карим Ел-Ахмади.

Българинът похвали и младоците Кристиан Бентеки, Мат Лоутън и Ашли Уестууд, които според думите му са се превърнали в истински мъже през този сезон. Стилиян направи цялостен анализ на работата на отбора и мениджъра през целия сезон.

Разбира се, той още веднъж изказа хиляди благодарности за голямата подкрепа на феновете през тази много тежка една година.

Накрая Стенли написа: "Това са последните ми редове като капитан на този велик клуб, като футболист. Астън Вила завинаги ще остане в сърцето ми. Да бъда част от всичко това през тези седем години, е достатъчно да знам, че съм бил част от нещо уникално и специално. Напред, Вила!"

Цялото обръщение на Стенли може да видите в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени