Стоичков отново на разпит в ГДБОП за мачове на Литекс 09.05 | 15:18

Камата: Безумието е пълно!

От iNews.bg

Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков е бил привикан за втори път на разпит от ГДБОП заради мачове на "оранжевите".

Според Камата предишното му посещение в сградата на дирекцията е било "ПиАр акция", като сега е трябвало отново да "се обяснява за цели 6 мача на Литекс".

Стоичков присъства на общо-отчетното събрание на БОК като самостоятелен член на комитета и участва в гласуването на нов председател - Стефка Костадинова.

"Безумието е толкова голямо! За шест мача в цялото първенство ме викат да давам обяснения! Шест мача на Литекс!

Помните, че бях показно привикан в ГДБОП за пиар акция, но взеха че затвориха точно озни, който ме привика. Така се целеше да се очерни името ми, това е лесно, но само преди два дни ме привикаха отново.

Трябва да се направи изкореняване на българския футбол. Всички комисии от 20 години ходят с едни и същи костюми, някои са дори толкова износени, че са кърпени, но въпреки това си стоят там", сподели Стоичков.

По отношение на борбата за титлата Камата сподели, че няма никакъв спор, че Лудогорец ще бъде отново шампион на страната. Също така той не пропусна индиректно да обвини президента на БФС Борислав Михайлов, че "изкарал" Литекс от евротурнирите.

"Нас ни изкараха отвсякъде, знаете кой го направи - този, който не се появява никъде. Битката за титлата отдавна е приключила, Лудогорец е първи, а другите да му мислят.

Лудогорец и Левски си вървят напред, другите гледат какво става. Да не си губим времето с обсъждане на реферите. Не съм се излъгал какво става", каза още Камата.

Най-четени