Христо Стоичков се яви на разпит в ГДБОП 04.10 | 16:00

Треньорът на Литекс ще отговаря на въпроси за "черното тото"

От Краси Киров

Българската легенда Христо Стоичков се яви днес в ГДБОП за да бъде разпитан на темата около "черното тото" в България.

Треньорът на Литекс пристигна в криминалната служба към 15:18 часа за да даде показания от 15:30 часа. Той бе в компанията на помощник треньора на "оранжевите" Петко Петков и капитана на тима Небойша Йеленкович.

Те обаче не влязоха в сградата на ГДБОП през официалния вход и финтираха всички журналисти като влязоха през закрития вход.

Все пак Христо Стоичков след като слезе от автомобила си показа ръцете си имитирайки заключване с белезници и заяви шеговито: "Все още не съм с белезници".

Също така около 50-ина футболни запалянковци изразиха подкрепата си за Христо Стоичков пред сградата на ГДБОП. Те викаха силно в подкрепа на Ицо и опънаха транспаранти, които гласяха:

"Долу ръцете от U19, черното тото не е мит, защо Ицо, а не Перукан?"

"Брак между гърне и Бай Ганьо означава тото-шудомия"

"Боби, футбола съсипа!"

Както е известно Камата открито напада последните месеци президентът на БФС Борислав Михайлов, като на няколко пъти намекна за "черно тото" и други скандални неща, които се случват в централата.

В същото време в България най-сетне като, че ли започва война с "черното тото", защото последните години само се говореше за това, но сега има повече конкретни  наказания в юношеската група.

Все още няма нито един арестуван в България за "черно тото", а наскоро се появиха шокиращи информации за българската връзка в най-големия разкрит канал за "черно тото" в Италия.

Водещи