Стойчев: Уволнението ми не е причината да искам оставка на Лазаров 11.06 | 18:26

„В началото емоцията си казваше думата и исках да ви разкажа всичко, което ми с е случи"

От Даниел Любомиров

Треньорът на българския национален отбор по волейбол Радостин Стойчев обяви днес причините, заради които напуска отбора.

Най-успелият български треньор в този спорт не срещна приятелство от страна на федерацията и си тръгва оскърбен. Стойчев обяви, че уволнението му е било мотивът за оставката, но не и причината.

"В началото емоцията си казваше думата и исках да ви разкажа всичко, което ми с е случи. Но аз не искам да падам толкова долу и да говорим за битовизми и такива глупави неща. 

Най-вече не искам да го правя защото хората си мислят, че спорът ми с инж. Данчо Лазаров се превръща в междуличностен спор- а то няма нищо такова. Моето уволнение беше мотивът, но не и причината да му поискам оставката," заяви Стойчев.

"Няма да ви казвам колко неща съм преглътнал като обиди. Всички се опитаха да създадат дразги. Така че към настоящия момент ще предприема действия за прекратяване на договора.

Считам че има достатъчно основания всички членовя на УС да си ходят, както и шефа им.

"Всички хора от щаба са готови да продължат и да изпълняват задълженията си в отбора, защото те няма да го изоставят. Смятам декларацията си за достатъчно ясна," добави Стойчев.

Водещи