Стойчо Младенов: Цял живот Янчев ще е в сърцето ми 04.03 | 13:26

Бившият наставник на ЦСКА разкритикува Георги Илиев за нападките към Иван Бандаловски

От Даниел Любомиров

Бившият старши треньор на ЦСКА Стойчо Младенов изрази искрената си признателност към Тодор Янчев, който напусна любимия "червен" отбор след уволнението на Екзекутора на Ливърпул в знак на уважение и съпричастност.

"Янчев не ми е бил любимец, когато още водех отбора", заяви Младенов, който беше гост в "Актуално студио Дерби".

"Въпреки това, мога да кажа, че той ме спечели за цял живот с този жест. Тошко е в моето сърце. Знаете какъв човек е той - винаги коректен и честен. Ръководството на Славия може да бъде много доволно от привличането му", заяви Стойчо.

Бившият наставник на ЦСКА коментира нападките на изпълнителния директор Георги Илиев към Иван Бандаловски след загубата от Литекс с 0:2.

Припомняме, че Майкъла посочи именно Бандата, който е новият капитан на тима, за основен виновник за поражението от "оранжевите".

"Бандаловски е много важен за ЦСКА и затова не трябва да бъде нападан по този начин. Правят го, защото си търсят изкупителна жертва, а това е много жалко. Никога не съм нападал футболистите си и сега няма да го направя.

Играчите имат голям потенциал и трябва да го разгърнат", сподели Стойчо, след което добави, че се опасявал, че ЦСКА ще изчезне при последния си престой в клуба, защото са липсвали важни неща.

"Мислех, че ЦСКА ще фалира, защото нямаше нито ръководство, нито база, нито стадион", заяви Младенов.

Водещи

Най-четени