Стойчо Младенов няма оферти за нова работа 10.02 | 09:49

Никой отбор не се е свързал със свободния тактик

От Даниел Любомиров

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов разкри, че в момента около него няма "никакви новини" и не е пред завръщане в професията.

Откакто напусна "Българска армия" по нелеп начин, Екзекутора на Ливърпул не е получавал оферти от други отбори и засега остава безработен.

Както е известно, Младенов заплаши, че ще съди собствениците на ЦСКА от "Титан" заради начина, по който го изгониха от клуба.

За последните 6 месеца той не е получавал заплата и има основание да започне дело в съда, но все още това не се е случило.

В пресата се появи изказване от вчера на Стойчо, че не желае да коментира дали евентуално би започнал кариера в нов отбор от България или чужбина.

Той категорично подчерта, че не желае да говори по каквито и да е теми, свързани с ЦСКА, защото явно продължава да се чувства обиден на ръководството.

Припомняме, че Младенов винаги е казвал как треньорската професия в България няма никаква морална стойност, защото знанията и работата на наставниците не се зачита.

Липсата на уважение към способностите им е нещо, което е нечувано в чужбина, бе заявил Стойчо, а думите му са подкрепени напълно от друг бивш "червен" наставник - Милен Радуканов.

Водещи

Най-четени