Стойчо Младенов за Лудогорец: Борим се с клуб за милиони 25.02 | 14:00

Екзеутора очаква тежка битка за шампионската титла в "А" група

От iNews.bg

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се презастрахова от евентуален неуспешен завършек на битката за титлата.

Според наставника на "червените" шампионът от последните три години Лудогорец е значително по-напред във всяко едно отношение.

"Изправяме се срещу един клуб с милиони, на който нищо не му липсва като база, като организация. Треньорът там иска ляв бек и му се купува такъв за милион и половина. Ние сме на другата крайност. Това е положението", каза Стойчо Младенов.

Той сравни проблемите в ЦСКА с тези на вечния съперник Левски и заключи, че положението при "сините" е далеч по-добро от това на "Армията".

"Левски имат пари, база, стадион и нямат като нашите проблеми. Да, минават през труден период, но са далеч от това, през което ние минахме", каза Младенов.

Треньорът счита, че ЦСКА е готов за пролетния дял на първенството и изрази притеснение от тежкия терен в "Надежда", където "червените" гостуват в неделя при подновяването на първенството.

"Притеснява ме теренът в Надежда, който е в окаяно състояние. Това ще повлияе на мача", каза още Младенов.

По отношение на контузените играчи - вчера Валентин Илиев претърпя операция и ще се възстановява още поне месец. По-сложно е положението с халфа Еденилсон Бергонси, който получи тежка контузия в коляното и е аут до края на сезона.

Сръбският халф Иван Маркович вече тренира с топка и до месец може да се завърне в състава след дълго отсъствие заради тежка контузия.

Водещи

Най-четени