Стойчо Младенов завежда дело срещу ЦСКА 05.01 | 20:56

Новината бе потвърдена от адвоката на треньора Иво Ивков

От Константин Симидчийски

Бившият вече старши-треньор на ЦСКА Стойчо Младенов ще си търси правата в съда. Това потвърди пред Канал 3 неговият адвокат Иво Ивков.

Както е вече добре известно, любимецът на сектор "Г" бе освободен вчера от заемания от него пост. В последствие стана ясно, че собствениците на ЦСКА от "Титан АС" са уволнили Екзекутора дисциплинарно, като причините за това са крайно комични.

Поне според босовете на клуба, Стойчо Младенов е освободен от задълженията си, защото... не ходил на работа.

Иво Ивков заяви пред Канал 3, че уволнението на неговия клиент е неправомерно, като Стойчо Младенов ще заведе дело в съда.

"Действията спрямо клиента ми са незаконосъобразни. На Младенов директно му е била връчена заповед за дисциплинарно уволнение, но причина за такова няма. При това положение единственото, което можем да предприемем в настоящия момент, е да търсим правата му по съдебен ред. Това са фактите", коментира Ивков.

Адвокатът на Стойчо Младенов потвърди, че в случая не става дума за пари. Според неговите думи, специалистът дори е бил готов на компромиси в това отношение.

"Само ще ви кажа, че тук не става въпрос за пари. Стойчо бе готов на такива отстъпки във финансовите си изисквания, че проблем от такъв характер не би трябвало да има. Нещата не са толкова елементарни, колкото се изкарват. Все още е рано да се коментира в детайли каквото и да е. За мен най-важно бе да се запозная документално с казуса, за да мога да помогна на Младенов да успее да защити интересите си. Още веднъж - уволнението му е незаконосъобразно и ще се стремим да го докажем в съдебната зала", обясни Иво Ивков.

Водещи

Най-четени