Стойчо Младенов обяви трансферните цели пред ЦСКА 06.01 | 12:30

Наставникът коментира и днешния панаир на летище "София"

От Краси Киров

Старши треньорът на ЦСКА София Стойчо Младенов предостави чрез официалния сайт на клуба своята гледна точка относно планираната подготовка на отбора.

Както е известно, тази сутрин Младенов отказа да говори пред представителите на медиите заради конфликт с журналиста Тодор Кирков от бТВ.

Inews.bg припомня, че отборът на ЦСКА замина за Каснти, Гърция, където ще се проведе първия зимен подготвителен лагер на 31-кратните шампиони.

Стойчо сподели пред официалния сайт какви трансфери се очакват в ЦСКА, както и кой от футболистите е получил по-дълга коледна ваканция.

"Винаги съм се отнасял коректно с представителите на медиите и съм проявявал уважение към тях. Това не се е променило и сега. Днес имах намерение и застанах пред журналистите, за да отговарям на въпросите им, с което нашите привърженици да имат яснота по спортно-техническите въпроси."

"Категорично отказвам обаче да говоря пред човек, който ме оцапа чрез медията, в която работи и не ми даде възможност да се защитя. Този човек съм го задраскал отдавна, защото считам, че той подвежда всички Вас. Благодаря за проявеното разбиране, което до голяма степен демонстрираха медиите днес на стадион "Българска армия"."

"Както вече е известно, подготовката ни ще премине на два етапа - лагерът в Гърция до 20 януари, както и този в Турция. До дни ще сме наясно с имената на съперниците за контролите, като за Ксанти има вариант да играем с аматьори, поради факта, че професионалните гръцки отбори играят мачове от различните нива на първенствата там."

"Това може да наложи необходимостта на връщане от Ксанти да минем през Сандански и да играем контрола с някои от отборите, които ще се подготвят там. С нас за Гърция не пътува Марсиньо, на когото лично съм дал ден отсрочка. Той чака второ дете всеки момент."

"Очакваният от всички нас Стивън Сънди трябва да мине прегледи в София, утре сутринта, след което заедно с Марсиньо ще се присъединят към нас в Гърция. Продължаваме да търсим футболисти за постовете ляв защитник и централен нападател."

"Имаме варианти и работим по тях. Привлечените от нас играчи отговарят на концепцията ни за игровия облик на ЦСКА, който ще налагам през пролетта. Набелязаните цели също трябва да покриват тези изисквания. Готови сме и ще предоставяме информация, за да държим в течение привържениците", каза Стойчо Младенов пред клубния сайт.

Водещи