Стойчо Стоев: Свикнахме да играем добре в Европа 21.02 | 09:24

Треньорът на Лудогорец не изпада в еуфория

От iNews.bg

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев се изказа със завидно спокойствие след великолепната победа на "орлите" над Лацио с 1:0 в първи мач от 1/16 финалите на Лига Европа.

"Не бих казал, че това е най-хубавият момент в кариерата ми. Есетна също имахме добри моменти, а аз оценявам всяка победа. Минахме през доста перипетии, изпуснахме дузпа и ударихме греда, те също имаха дузпа и греда. Хубаво е, че показахме характер, което е важно в такива мачове.

Ще прозвучи самонадеяно, но свикнахне да играем добре в Европа и не се притесняваме от отборите. Опитваме се да играем добър европейски футбол и съм доволен. Футболистите бяха почти перфектни, но да не забравяме, че има още един мач", заяви Стойчо Стоев пред микрофона на БНТ.

"Трудно се говори след такъв мач, уникална победа, много сладка", продължи превъзбуденият Петричев. "На трибуните беше много тежко, естествено, на момчетата на терена – още повече.

Благодаря на феновете, които ни подкрепяха горещо, най-много се притеснявах след като изгониха Дяков, но се радвам, че удържахме. Ако нашият 12-ти играч ни подкрепи в реванша, със сигурност ще се класираме", каза директорът на шампионите Ангел Петричев.

Водещи

Най-четени