Сър Алекс: Има интерес към Бербатов, но нищо не се случва 17.08 | 18:53

Мениджърът на Манчестър Юнайтед бе лаконичен по адрес на българския нападател

От Даниел Любомиров

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че има интерес към българския нападател Димитър Бербатов, но засега няма изгледи да се осъществи трансфер.

Не е тайна за никого, че шотландският специалист няма намерение да използва Митко през новия сезон, особено след привличането на Шинджи Кагава и Робин ван Перси.

Сериозен интерес има, но само според различни медийни слухове, като засега се спрягат имената на няколко отбора - Галатасарай, Фенербахче, Зенит, Куинс Парк Рейнджърс, Милан, Арсенал, Малага, Севиля и Реал Сосиедад.

"Нищо не се случва с Бербатов", заяви Сър Алекс, цитиран от официалния сайт на "червените дяволи".

"Има няколко отбори с интерес към него, но недостатъчен, че да ни окуражат да го продадем", заключи Сър Алекс в едно от редките си изказвания по адрес на българина, който има вероятност да се превърне в изгнаник на "Олд Трафорд".

Вчера Фъргюсън се хвалеше пред медиите с нападателната си мощ, като демонстративно пропусна да причисли и Митко към авангарда си.

Днес обаче официалният сайт на Юнайтед публикува обновения си списък с футболисти от първия състав, според който Бербатов продължава да бъде номер 9, а новата голяма звезда на "дяволите" ван Перси ще играе с номер 20.

Водещи

Най-четени