Твенте и Ники Михайлов с равенство у дома 03.10 | 12:01

Станислав Манолев игра 90 минути за победата на ПСВ с 2:0 над НЕК Ниймеген

От Краси Киров

Николай Михайлов и неговия тим Твенте записаха равенство с тима на Екселсиор в мач от осмия кръг на холандското футболно първенство.

В същото време ПСВ със Станислав Манолев постигна победа с 2:0 като гост на НЕК Ниймеген. В класирането води тима на АЗ Алкмаар с актив от 21 точки, с 4 пред ПСВ и Твенте.

Вратарят на българския национален отбор остана на терена през всичките 90 минути на домакинството на Твенте. Ола Джон откри резултата в полза на Твенте в 34-ата минута, възползвайки се от асистенция на Марк Янко.

Две попадения на Дарън Маатсен в 85-ата и 86-ата минута изненадващо дадоха аванс за отбора от Ротердам. В добавеното време на двубоя Роберто Росалес подаде към Лук де Йонг, който изравни за крайното 2:2.

Българският национал Станислав Манолев беше титуляр при победата на ПСВ Айндховен с 2:0 като гост на НЕК Ниймеген в Българският защитник започна като титуляр и беше на терена през всичките 90 минути на двубоя.

Головете за отбора от Айндховен паднаха в самия край на мача  - между 85-ата и 87-ата минута и бяха дело на резервата Закария Лабяд и на Тим Матавс.