Тодор Батков видя страх в играта на Левски 09.03 | 17:44

"Какви мерки след втория кръг?", попита собственикът на Левски

От Константин Симидчийски

Собственикът на Левски Тодор Батков очаквано остана разочарован от поражението с 0:2, което "сините" допуснаха днес в дербито с Ботев (Пд).

Адвокатът видя страх в играта на Левски през първата част, като добави, че няма да се взимат по-специални мерки след загубата на "Колежа".

"Проспано първо полувреме, със страх футбол не се играе. Второто полувреме стана по-добра играта, но след червения картон на Станислав Ангелов, всичко стана ясно. Естествено, че днес не ми хареса отборът как игра", заяви Батков.

"Втори кръг е минал, имаме мач за купата в сряда, след това тежко гостуване на Черно море. Какви мерки да взимаме?! Това е, което е. Дори и Манчестър Юнайтед губи с човек по-малко. Заслужено ни биха, трябва да си направим изводи, имаме дълга скамейка, трябва да се направят ротации. Хареса ми Родригес от нашите. От Ботев ми харесаха Вандер, Иван Цветков и Марин Огнянов, двама изгонени от нас", добави той.

Тодор Батков коментира и грозните сцени, разиграли се на трибуните в Пловдив.

"Грозни сцени на трибуните, не прави чест на публиката на такъв голям отбор, какъвто е нашият. Разбрах, че те са били провокирани. Иначе атмосферата беше невероятна, пожелавам успех на Ботев, както и на моя си отбор, дай боже да има такива мачове и занапред".

Водещи

Най-четени