Трагедия разтърси Бразилия часове преди старта на Мондиала 11.06 | 10:41

Племенникът на селекционера Луиш Фелипе Сколари е загинал в автомобилна катастрофа

От iNews.bg

Ужасна новина застигна селекционера на Бразилия Луиш Фелипе Сколари броени часове преди началото на домашния Мондиал 2014.

Става въпрос за трагична новина в семейството на специалиста, който научи, че племенникът му - Тарсисио Жоао Шнайдер, е загинал в автомобилна катастрофа

Шнайдер е син на сестрата на Големия Фил - Клеуза Терезиня. Младият мъж е загубил живота си в пътен инцидент, след като колата му е била пометена от камион близо до родния град на Сколари - Пасо Фундо.

За 65-годишния Филипао това е втора семейна трагедия в последните няколко седмици, след като наскоро треньорът погреба мъжа на сестра си.

Луиш Фелипе Сколари е водел тренировка на "Селесао", когато е разбрал новината за смъртта на племенника си. Очаква се той да напусне за малко щаба на Бразилия, за да може да се види със семейството си.

Неприятната вест пристигна точно 48 часа преди старта на Световното първенство по футбол. Именно Бразилия ще открива шампионата в четвъртък от 23:00 часа българско време, когато "кариоките" излизат срещу отбора на Хърватия в среща от група А.

Днес Големия Фил трябва да даде официална пресконференция преди първия мач на Бразилия. Сестрата на Сколари и майка на загиналия е била част от бразилския щаб през 2002 година като физиотерапевт. Загиналият племенник пък е един от мениджърите на селекционера на "Селесао".

Най-четени