Треньорски рокади в ЦСКА: Двама нови влязоха в щаба на Йешич 28.02 | 13:48

Причина за промените в екипа на Миодраг Йешич е, че Сърджан Такияшки и Раде Залад не са подновили треньорския си лиценз и нямат право да седят на скамейката по време на мачовете

От Мариян Найденов

Две нови имена влязоха в треньорския щаб на ЦСКА. Добри Митов е новият помощник треньор на мястото на Сърджан Такияшки, а бившият вратар на отбора - Оливер Ковачевич, ще замени Раде Залад на поста треньор на вратарите.

Причина за промените в екипа на Миодраг Йешич е, че Сърджан Такияшки и Раде Залад не са подновили треньорския си лиценз и нямат право да седят на скамейката по време на мачовете.

"Тези промени са факт от днес, но ще влязат в сила след мача с Литекс. Причината е чисто административна. Треньорският лиценз на Залад и Такияшки е изтекъл и те нямат право да работят до края на сезона. Това е единствената причина за промяната", каза старши треньорът Миодраг Йешич на брифинга си преди мача с Литекс.

Сръбският специалист благодари на ръководството за извършената реконструкция на стадион "Българска армия", която ще позволи на ЦСКА да домакинства на своя стадион през пролетта.

"Първо искам да благодаря на Георги Илиев-Майкъла и на ръководството на клуба за реконструирането на залата за пресконференции и на стадиона, където ще играем през пролетта.

Това е един голям плюс за нас, все едно имаме един играч повече на терена. С една дума - върнахме се у дома", каза Миодраг Йешич.

Водещи

Най-четени