Уникален скандал: Феновете на Левски съблякоха и изгониха новия треньор 08.10 | 17:04

Ивайло Петев не бе приет добре от сините запалянковци

От Краси Киров

На абсолютна изродщина станаха свидетели журналистите на пресконференцията по представянето на Ивайло Петев като нов треньор на Левски, след като 20 изроди, водещи се фенове на отбора, нападнаха и съблякоха новия треньор на отбора.

Бившият треньор на Лудогорец пристигна днес на "Герена", след като беше назначен за заместник на Славиша Йоканович. Той трябваше да бъде представен на пресконференцията, но тя се превърна в абсолютен фарс.

След като бяха направени снимки на новия треньор със синия екип и позира с шала на отбора, 20-тина фена на Левски нахлуха и започнаха да псуват по Ивайло Петев.

Снимки от конфузните и скандални сцени на "Герена" вижте в Sporta.bg

"Не ви харесваме и не ви искаме тук. Никой не ни е питал дали вие може да сложите фланелката. Нито вие, нито господин Сираков", почнаха фенове на Левски пред слисания треньор.

"Цирковете са безкрайни, бе. По-зле сме не от свинете, ами не знам от кой още. След 5 секунди ти сваляме екипа, ако не го свалиш сам. Т'ва да не ти е Разград, бе, алооо?! Тука т'ва не ти е Лудогорец, бе. Сваляй! Събличай се."

След тези закани двама вдигнаха Петев от стола и почнаха да го събличат, докато не махна и тениската под синия анцуг, с който беше облечен. След това той напусна стаята бързо, а Сираков започна разговори с феновете.

В помощ на треньора не се появи нито охрана, нито полиция, а само бързата намеса на Сираков предпази Петев и от по-сериозни поражения.

Водещи