Федерер и Мугуруса събраха погледите на церемонията в Уимбълдън (СНИМКИ) 17.07 | 14:43

Спазиха ли традицията победителите да танцуват заедно?

От iNews.bg

Шампионите на Уимбълдън при мъжете и при дамите Роджър Федерер и Гарбине Мугуруса отпразнуваха подобаващо спечелените титли на специална вечерна церемония. Испанката изглеждаше впечатляващо с бялата си рокля. Сексапилът й не остана незабелязан от хилядите фенове, които изразиха удивлението си в социалните мрежи, пише Sporta.bg.

Мугуруса се появи в компанията на своята треньорка Кончита Мартинес. Швейцарецът, който пък е 8-кратен шампион на тревата в Лондон, позира със своята съпруга Мирка. Двамата бяха облечени изключително елегантно и обраха погледите на присъстващите.

1947066

По стара традиция победителите в турнира трябва да танцуват заедно. Макар този обичай да не се спазва от известно време, Федерер и Мугуруса се пошегуваха в социалните мрежи за "предстоящия" си танц.

1947062

На церемонията присъстваха още Джейми Мъри, който стана шампион при смесените двойки заедно с Мартина Хингис, неговата съпруга Алехандра Гутиерес, ослепителната Хедър Уотсън, както и шампионките при женските двойки Екатерина Макарова и Елена Веснина.

1947067

Водещи

Най-четени