Хиляди изпълниха зала "Универсиада" за "Приказка на живо" 21.01 | 16:05

Публиката видя изпълнения на най-добрите състезатели в гимнастическите спортове

От Краси Киров

Хиляди зрители изпълниха зала "Универсиада", за да наблюдават вчера шоу-спектакъла на гимнастическите спортове "Приказка на живо".

За първи път в България се проведе подобен спектакъл, а публиката имаше възможност да гледа изпълнения на най-добрите състезатели по спортна и художествена гимнастика, акробатика, аеробика, скокове на батут и спортна пътека.

Изявиха се най-добрият български гимнастик Йордан Йовчев, Красимир Дунев и състезатели от мъжкия ни състав по гимнастика.

Спектакълът е иницииран от Йовчев, който има огромното желание да върне децата в залата и да ги научи на любов към гимнастическите спортове. Шоуто бе под мотото "Спортувай, бъди независим! Светът е прекрасен без наркотици!".

Събитието е благотворително и целта е да се подпомогнат федерации, включили се в програмата. На сцената излязоха и танцьорите на Нешка Робева, а за музикалното оформление се погрижиха Елица и Стунджи. Водещ на спектакъла бе Вера Маринова.

За тези, които не успяха да видят грандиозното събитие, ще имат шанс да го гледат по телевизията в неделя от 16:15 часа по БНТ.

Водещи

Най-четени