ЦСКА уредил четирима българи за нови попълнения 18.12 | 16:58

Камбуров е едва началото на селекцията на "Армията"

От Даниел Любомиров

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев разкри, че клубът е договорил привличането на 3-4 български футболисти.

Днес "червените" представиха официално първото си ново попълнение в зимната селекция Мартин Камбуров.

"Договорили сме 3-4 футболисти. Всички са българи. Ще наблягаме на българските школи. Това са реалностите, не може да вземем Меси и Иниеста", каза Илиев, цитиран от БТА.

Той разкри още, че почти всички играчи са приели да намалят заплатите си заради финансовата криза.

"Трябва да отдадем дължимото на собствениците от Титан. Добри или лошо, без тях ЦСКА няма да съществува", каза още Илиев.

Днес ръководството на ЦСКА представи официално най-новата си покупка Мартин Кмабуров, който се завръща отново в българското първенство.

Така ЦСКА ще заформи едно най-страховитите си нападения в последно време след като в тима се подвизава и Мишел Платини.

В същото време днес стана ясно, че цели 11 футболисти на ЦСКА са под мониторинг от ръководството и треньорите на тима заради нарушен тренировъчен процес и неспазване на клубния режим.

По думите на изпълнителния директор Георги Илиев - Майкъла, те попадат в сметките на Стойчо Младенов, но са назад с физическата подготовка и затова им е наредено да тренират допълнително още 1 седмица - по празниците.

Интересното е, че въпросните играчи не са идвали редовно на тренировки по време на есенния полусезон, но сега също демонстрираха неглижираност и не се появиха на извънредните занимания.

Само трима от единайсетте нарочени пристигнаха днес сутринта на стадион "Българска армия" за тренировка.

Към края на работната седмица ще стане ясно какво точно ще се случи с онези, които пренебрегват решенията на треньора Стойчо Младенов.

Най-четени