Шефът на Ботев (Пд) помоли феновете за доверие и търпение 30.12 | 13:26

Цветан Василев се застъпи за новия треньор Станимир Стоилов

От Иво Вецев

Собственикът на възродения Ботев (Пловдив) Цветан Василев се обърна специално към феновете на отбора, молейки ги да подкрепят на 100% новия треньор на тима Станимир Стоилов.

Ферарио Спасов беше уволнен от своя пост преди няколко седмици, като новината не беше добре посрещната от "бултрасите", които имаха пълно доверие на бившия наставник на Литекс и ЦСКА.

На негово място дойде Мъри, който вече няколко пъти стана обект на нападки от страна на феновете на отбора, които не показват особено топли чувства към един от най-успешните треньори в историята на Левски.

Според информация на plovdivderby.com, Цветан Василев е помолил всички, които обичат Ботев (Пловдив), да покажат уважение към Стоилов и да му дадат пълен креди на доверие, за да може той да си върши работата на спокойствие.

Също така стана ясно, че Василев настоява феновете да разберат, че "канарчетата" работят по строго определен план на развитие, като в следващите 2-3 години пловдивският гранд трябва да се превърне в топ отбор в България и да се бори за успех в европейските надпревари.

В момента "канарчетата" се представят относително добре, въпреки някои слаби резултати от средата на полусезона насам. Те имат 28 точки, като изостават само на точка от Литекс и ЦСКА, които са 3-и и 4-и в класирането.

Разликата с Левски е 9, докато лидерът Лудогорец е на 10 от новака във Виктория ФП.

Водещи

Най-четени