Ще има новости за контролата с Украйна, разкри Любо Пенев 06.11 | 15:08

"Играчите за мача с Украйна са ясни - и тези от чужбина, и тези от България", каза националният селекционер

От Мариян Найденов

Днес старши треньорът на националния ни отбор по футбол Любослав Пенев награди талантите в програмата "Децата и футбола". Това се случи на официална церемония в ресторант "Спортна среща" на Националния стадион "Васил Левски".

"Децата трябва да продължават по същия начин. Аз много уважавам такъв тип работа, особено от страна на младите футболисти. Сигурен съм, че ако продължават по същия начин, ще успеят да се реализират", така младият специалист коментира впечатленията си от програмата "Децата и футбола".

Пенев говори и за предстоящата контрола с Украйна на 14 ноември (сряда).

"На нас в момента ни липсват точки и се надявам да ги наваксаме в следващите мачове. Играчите за контролата с Украйна са ясни - и тези от чужбина, и тези от България", каза националният селекционер.

"Ще има малко новости, но това е задължително. Има контузени, има хора с картони, а и трябва да обърнем внимание и на други футболисти. И в едно близко бъдеще да знам на кого бих могъл да разчитам", добави Любо Пенев.

"В националния отбор ще продължим да работим по същия начин и се надявам да има още по-добри резултати. Отдаденост, обръщане внимание на детайлите, ежедневна работа, която е много по обем и за малко време, това са факторите, които доведоха до добрите игри на националния отбор. Моите футболисти са умни и интелигентни - знаят за какво става въпрос, изпълняват задачите, раздават се", заяви Ел Голеадор.

Любослав Пенев обаче не пожела да коментира, дали е нужно изграждането на нов национален стадион. "Това е тема извън събитието. Нека да го оставим за по-нататък", бе лаконичният му отговор.

Водещи

Най-четени