Сълзи в очите на Евгени Минчев след елиминациите във VIP Brother 23.09 | 22:00

Камелия Воче се спусна да успокоява Лорд Минчев

От iNews.bg

Емоциите в шоуто и нападките на съквартирантите дойдоха в повече на Евгени Минчев и той не успя да сдържи сълзите в очите си. Лордът най-накрая разкри какво чувства, след като във вечерта на номинациите си стегна багажа да си ходи и отказа да застане в хола заедно с останалите. 

На крачка да напусне къщата, Минчев беше спрян от не кой да е, а доскоро "смъртният му враг" Камелия Воче. Изненадващо Камелия се спусна да успокоява Евгени и това го накара да изрече някои мили думи за нея. 

"Ти ще се окажеш най-истинската от всички. Ти й Камелия Тодорова дойдохте при мен, а всички се оказаха лицемери.", заяви почти през сълзи Минчев.

Малко след като повечето съквартиранти го заобиколиха, за да видят какво става, той не се сдържа и през сълзи шокира всички с извинението си. "Аз живея сам цял живот. Никой не ме попита с кой карам Коледа и Нова година. Не мога всеки път да бъда силен, никой не ме вижда къде и кога плача. Искам да се извиня на всеки от вас. Не искам да нагрубявам никого.", призна Минчев. 

Водещи