Apple пуска нов продукт на 12 септември 31.07 | 09:59

Мнозина предполагат, че става дума за „обичайния заподозрян“ - iPhone 5

От Георги Георгиев

На 12 септември американският технологичен концерн Apple ще представи нов продукт, който според мнозина е дългоочакваният iPhone 5. Информацията е дошла от източници в компанията, пожелали анонимност, съобщава Reuters.

Това е поредната дата, за която се твърди, че ще бъде премиерна за новия смартфон – последното подобно твърдение бе, че iPhone 5 ще се появи на 21 септември.

Все пак, ако се окаже вярна, информацията едва ли изненадва някой. По традиция най-скъпата технологична компания в света пуска своите най-нови смартфони през есента. Така че, наследникът на iPhone 4S да може да се появи на пазара за Коледните празници, когато всички компании отчитат най-високите си приходи.

Експерти очакват, че петата версия на устройството, което допринесе за революционизирането на мобилната индустрия, ще разполага с по-тънък и голям екран, благодарение на нова технология, която съчетава в еднo LED дисплея и сензорния екран. Наред с това новият iPhone щял да бъде оборудван с по-малък док конектор и дори ще можел да се използва като електронен портфейл за мобилни разплащания.

От Apple отказаха да коментират изтеклата информация.

Водещи

Най-четени