God of War III Remastered - Game of Thrones в гръцки вариант! (ВИДЕО) 06.08 | 19:11

Крейтъс продължава да сече като обезумяло говедо, където и каквото попадне пред погледа му

От Ивайло Коралски

God of War III беше и все още е един от софтуерните апотеози на PS3, спомогнал (заедно с продукти като Uncharted 2, The Last of Us, Journey и т.н.) до голяма степен конзолата на Sony в крайна сметка да задмине по продажби основния си конкурент Xbox 360, постилайки в същото време чудесно килимче за PlayStation 4.

Неслучайно всяко едно от изброените в първото изречение заглавия си има ремастерирана версия на PlayStaton 4. Такъв е и случаят с God of War III.

Позитивният момент, е, че God of War III за PS4 е ремастър от най-високо ниво, който спокойно може да си го мери с The Last of Us като качествено на пренасянето и подобрения в геймплейно и визуално отношение.

1548669

Разбира се, подобренията в геймплея са най-вече благодарение на 60-те кадъра в секунда, в които върви God of War III Remastered. Подобно на THOU, при споменатите кадри действието тече при съвсем различна скорост и усещането за плавност и прецизност на контрола са на съвсем друго ниво. Вариращите между 30 и 45 кадъра в секунда при PS3 версията също бяха напълно достатъчни за адекватно геймплейно усещане от страна на играещия, но непоклатимите в 99% от времето 60 при ремастъра ще направят трудно завръщането към оригиналния вариант.

Още, в Div.bg.

Водещи

Най-четени