Mio предлага изключително достъпни GPS навигации 23.09 | 18:35

Включително и на родния пазар

От Ивайло Коралски

Mio Technology подготвя премиера на българския пазар на гамата Spirit Base Map, която включва едни от най-достъпните GPS навигатори на компанията - моделите Mio Spirit 5100 Base Map и Mio Spirit 7500 Base Map. Двата модела GPS са с предварително инсталиран навигационен софтуер Spirit, който ще даде възможност на потребителите да наемат или закупят предпочитаните от тях карти Mio.

"Новите GPS-и нямат предварително инсталирани карти, което ги прави по-достъпни за нашите клиенти. Освен, че са достъпни, навигациите разполагат с много други предимства. Потребителите могат да изберат дали да инсталират предпочитаните от тях карти за Европа, САЩ, Канада и Австралия, като ги закупят от сайта Mio или да наемат такива за период от 3, 7 или 30 дни”, сподели Космин Добраниш, Регионален Директор  Mio за Румъния, България и Унгария.

След като изтеглят предпочитаните карти, потребителите получават достъп до функции, които имат за цел да подобрят изживяване зад волана. Например шофьорите могат да се възползват от услугата "IQ Routes™” , която събира информация в реално време, за да предложи най- подходящия маршрут, като черпи информация от база данни, събрана от милиони шофьори по света.

В същото време услугата "LearnMe Pro™ следи и запаметява информацията за стила на шофиране на водача и предлага избор от персонализирани маршрути според неговите предпочитания.

При достигане до желаната дестинация, двете GPS устройства автоматично показват списък с наличните паркинги в радиус от 1 км около местоназначението. Услугата "Помощ при паркиране" е изключително полезна, особено когато се намирате на непознато място. Устройствата записват координатите на паркираното превозно средство и улесняват шофьорите за по-бързата идентификация на паркирания автомобил.

Mio Spirit 5100 Base Map (с 4.3-инчов сензорен екран) е с цена 134 лева, а Mio Spirit 7500 Base Map (с 5-инчов сензорен екран) се предлага за 146 лева. И двата модела са оборудвани с процесор Mstar (най-мощният процесор на пазара). Той работи при честота от 800 MHz, което позволява по-бързото зареждане на пътни карти, по-добро изчисляване на маршрута за много по-кратко време и незабавно преконфигурирате в случай на отклонение.

 Двата модела ще се предлагат на местния пазар до края на настоящия месец.  

Водещи

Най-четени