PlayStation All-Stars Battle Royale нахлува в родните магазини 23.11 | 18:08

Един от големите хитови на Sony в края на годината

От Ивайло Коралски

Sony Computer Entertainment Европа обяви премиерата на PlayStation All-Stars Battle Royale, достъпна на PlayStation 3.

Играта е вече по магазините и в България и можете да очаквате нашето ревю в рамките на следващата седмица.

Разработена от SuperBot Entertainment, PlayStation All-Stars Battle Royale е дългоочакваната мутиплеър битка, обединила в себе си някой от най-великите PlayStation герои и сюжети за всички времена. Обхващайки целия PlayStation каталог, геймърите ще имат възможността да контролират герои-икони като Крейтъс, Sweet Tooth, Parappa, Fat Princess, Colonel Radec, Sly Cooper и много други. Като допълнение, потребителите ще имат достъп до най-популярните образи от игри на външни разработчици (Konami, 2K, Capcom), които ще могат да използват в битката. С богат набор от герои, специални методи на атака, тематични места и микс от музика, PlayStation All-Stars Battle Royale ще потопи играчите в една взривоопасна битка, вдъхновена от брилянтното многообразие в света на PlayStation заглавията.

Играещите могат да се комбинират в няколко единични режима като Combat Trials и Аркаден режим. Използвайки Combat Trials, потребителите не само ще научат основните правила на играта, но и ще усъвършенстват уменията си, чрез стотици уникални предизвикателства. Като допълнение, играчите могат да използват Аркадния режим - с фиксирано ниво на прогрес и допълнителни награди. В отличителна характеристики на играта се превръщат, както атмосферата, така и музиката – и двата компонента са взети от различни софтуерни заглавия на Sony и са компилирани, така че да създадат неповторимо изживяване.

Битките в онлайн режим, ще осигурят нова серия от предизвикателства като: Tournament mode (режим Турнир), Special Event Battle (Специална Битка) и Custom Matches (Персонализирани схватки). В режим Tournament (Турнир), играещите ще се комбинират по двойки онлайн, за да придобият опит и специални награди. Режим Special Event Battles ( Специална Битка ) позволява на SuperBot, да определя параметрите на битката всеки ден. Геймърите печелят точки за опитност и изпълнение, което се отразява в обща класация. Играещите могат да организират свои персонализирани двубои, със собствени правила.

Епичното интро на играта, сега:

 

Водещи

Най-четени