Samsung представи новите версии на Galaxy серията от висок клас (ВИДЕО) 14.08 | 17:01

Родната премиера ще се състои на 4-ти септемви

От Ивайло Коралски

В рамките на своя ивент Unpacked 2015 Samsung представи Samsung Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5. 

Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5 комбинират форма и функционалност с характеристики, характерни за смартфоните от най-висок клас. С други думи говорим за убийствена технология на дисплея, добра камера, мощен хардуер и възможност за безжично зареждане.

И двете устройства ще разполагат с 4GB RAM, което ще предостави на потребителите още по-големи възможности за мултитаскинг - едновременно да следят пощата си, по-бързо да публикуват в социалните мрежи и да се наслаждават на графично тежки игри, без те да им лагват.

Екранът на Galaxy S6 edge+ е 5.7-инчов Quad HD Super AMOLED ще предостави още по-адекватно мултимедийно изживяване. Новият дизайн на Galaxy Note5 от друга страна осигурява и комбинация от опции като SideSync, наред с многото възможности на изключително прецизния S Pen от 5-то поколение за по-добро обслужване на така важния мултитаскинг.

Корейският гигант демонстрира нагледно и как работи Samsung Pay.

Подобно на Apple Pay, и услугата на Samsung е лесна и надеждна. Въпросната ще бъде достъпна в Корея на 20-ти август, а в САЩ на 28-и септември. Все още липсва информация кога тя ще стартира в Европа.

Защитен от Samsung KNOX, проверка на пръстови отпечатъци и цифрова токенизация, Samsung Pay работи с двете технологии MST (Magnetic Secure Transmission) и NFC (Near Field Communication).

1552050

"В Samsung вярваме в обещанието, че телефоните с голям екран биха могли активно да се справят с основните потребителски нужди чрез предоставяне на потребителите на по-качествено зрително изживяване и повече възможности по време на път", заяви Джей Кей Шин, главен изпълнителен директор и президент на IT & Mobile Division, Samsung Electronics. 

"С представянето на Galaxy S6 edge+ и Note5 ние още веднъж подчертаваме нашия постоянен ангажимент към смела и дръзка иновация, която отговаря на нуждите на потребителите."

Най-новите устройства на Samsung са допълнително усъвършенствани и поддържат SideSync, който предлага както безжична, така и кабелна интеграция между компютър и смартфон. Благодарение на автоматичното откриване и ултра бързите настройки, потребителите могат по всяко време да свържат своето Samsung устройство с компютър или таблет за лесен достъп до файлове и данни във всички платформи и операционни системи. 

В допълнение, Samsung Galaxy S6 edge+ и Note5 предлагат функции с разширени възможности за сигурност с KNOX Active Protection (вградени в устройствата) и My KNOX (приложение с лесни/бързи настройки), за да се защитят допълнително важни лични или професионални документи и данни.

Официалната дата на премиерата в България на Samsung Galaxy S6 edge+ е 4-ти септември.

И двата модела разполагат с 32GB или 64GB памет за съхранение на данни и цветово са налични в перлено бяло, сапфирено черно, платинено златно и титаниево сребърно.

Видео, следва:

Водещи

Най-четени