Изтекоха снимки на Galaxy Note 5. Промените не са за добро? 05.08 | 09:11

Но не са и за лошо?

От Ивайло Коралски

Droid-Life разпространи първите снимки на очакваното ново предложение на Samsung - Galaxy Note 5. Въпросните потвърждават страховете и надеждите на мнозина. Ще стартираме с хубавото – в общи линии говорим за увеличен като размери Galaxy S6 със стилус, включващ изключително ярък 5,7 инчов дисплей и тяло от метал и закалено стъкло. Няма как да не споменем и заоблените ъгли, които могат да превърнат Galaxy Note 5 в по-лесен за държане от Galaxy S6, независимо от по-големите размери на новия продукт на Samsung.

Корейският гигант е направил редизайн на S Pen софтуерът, който се вписва по-добре с променената визия. Все още обаче не е ясно дали говорим за сериозни промени, или просто променен скин.

От изтеклите в интернет снимки и информация разбираме, че Note 5 ще разполага с впечатляващите за смартфон 4 гигабайта рам памет и 128 гигабайта вътрешна такава за съхранение на данни.

Лошите новини? Ами, в общи линии говорим за по-голям S6 със стилус. Което автоматично означава и липса на слот за SD карта и съвсем малко по-голям батерия с мощност от 3,000mAh .

Липсва и вече очакваният от мнозина USB C порт, който например е наличен в OnePlus 2.

В кратце, за добро или лошо Note 5 се очертава като логично продължение на Galaxy S дизайна.

Samsung ще обяви официално смартфона на 13 август, като поне ние се надяваме на някои и друга изненада, която не е изтекла в мрежата...

Водещи

Най-четени