Sony представи две от най-обещаващите заглавия за Vita през 2013 г. 31.01 | 16:51

За хората мечтатели и тези с увлечение към войната

От Ивайло Коралски

Японският гигант Sony разпространи нови трейлъри на две от най-очакваните заглавия за PlayStation Vita – Tearaway и Killzone: Mercenary.

Които, в зависимост от вашите жанрови предпочитания, могат потенциално да ви накарат директно да се запътите към най-близкия магазин с идеята да закупите джобния мъник на компанията.

Tearaway на Media Molecule е за хората мечтатели, на които нищо "Бъртънско" не им е чуждо. Магически продукт, тичащ с бесни темпове към алтернативното и непознатото в игралната индустрия. Продукт, който би следвало да вдъхнови малки и големи. Продукт, чиято идейна характеристика е да носи единствено радост и положителни емоции.

И докато Tearaway на ниво визия разчита най-вече на приказни художествени похвати, то Killzone: Mercenary е изключителен и на чисто техническо ниво.

За разлика от продукта на Media Molecule, публиката, към която се стреми Killzone: Mercenary, са почитателите на милитъри историите. С други думи – кавга с пушки, реалистична визия, много убийства и експлозии.

И двете заглавия са повече от обещаващи и трябва да дебютират в рамките на тази година. Tearaway все още няма конкретна дата, докато Killzone: Mercenary ще направи европейския си дебют на 18 септември.

Страхотни кадри от двете заглавия, сега:     

--------

---

Най-четени