Webit CEE Digital Summit с две сцени тази година 31.03 | 15:26

Вече има над 1000 регистрирани участници

От iNews.bg

Остават по-малко от 10 дни до началото на форума Webit – 9 април, на който iNews е партньор. Как се прави ефективна реклама в интернет, Programmatic и Big Data в действие, как се финансират стартиращи компании, какво е бъдещето на wearable технологиите са само част от въпросите, които ще намерят отговори благодарение на 40 международни експерти от Google, GfK, VivaKi, Intel Capital и много други.

"Остават по малко от 10 дни до Webit CEE Digital Summit (9 април), където ще срещнете всички основни участници от екосистемата в България и ЦИЕ – рекламодатели от телеком, финансовата, фармацевтичната, FMCG и автомобилната индустрии, агенции, медии, технологични компании, startup-и и инвеститори.” каза Пламен Русев, председател на Webit Congress.

В изданието тази година освен презентациите на маркетинг, рекламни и технологични експерти, сцените на Webit ще покажат и най-горещите стартиращи комопании и инвеститори от региона. До момента са се записали над 1000 души. Организаторите очакват до сряда да се запълнят и оставащите 200 места.

Официалното откриване Webit CEE ще се проведе в две отделни зали: Синя зала – Digital Marketing Summit, и Червена зала – Leaders Summit. Първата ще е за дигитална реклама, маркетинг, продажби, социални медии, измервания и системи за работа с клиенти, а втората – за стартиращи компании, предприемачи и инвестиции.

Синята зала ще бъде арена за дискусии около най-горещите теми за индустрията: "Часът на Google" с представители на гиганта, ще дискутира създаване на брандове в дигиталния век и ефективна Google реклама. Други основни теми са как Big Data променя света на дигиталната реклама, Programmatic, инструменти и практики за успешни продажби онлайн, wearable технологиите и тяхното влияние върху маркетинга в здравеопазването, фармацията, финанси, FMCG и други. В Червената зала ще се дискутират теми за стартиране на успешни SAAS компании, излизане на международни пазари, привличане на инвестиции, ползване на платформи.

На сцената ще се представят някои от най-добрите български компании. Денят ще завърши с два изключителни workshop-а на теми: Systematic Innovation и Customer Profiling.

Водещи

Най-четени