YouTube с българска версия! Горещи новини от Webit CEE Digital Summit 20.03 | 12:39

Какво ни очаква в рамките на събитието

От iNews.bg

С радост ви съобщаваме, че YouTube вече има българка версия (www.youtube.bg), а какво означава това за индустрията ще научите по време на официалното представяне на проекта в рамките на Webit CEE Digital Summit.

Над 700 представители на най-големите рекламодатели от региона, технологични и стартиращи компании и медии вече закупиха своя билет за Webit CEE. Организаторите очакват регистрацията да бъде затворена в следващите дни. Местата са ограничени – но ако все още искате да се включите, можете да се регистрирате тук.

В рамките на събитието ще можете да се насладите на лектори от Google, Sociomantic, Intel Capital, Phizer, Httpool, VivaKi, Fashion days, IBM, DropBox, EarlyBird, P&G и MSLGROUP.

Ключовите думи в рамките на събитието ще бъдат Mobile, Multi screen, Finance, Payments, RTB, Startup, Advertising, FMCG, Insurance, Communications, PR, Storytelling, Social, adwords, facebook, innovation, eCommerce, programmatic, wearable.

В програмата са включени директорът на Intel Capital за EMEA и EURIT директорът multi channel маркетинг на гиганта Phizer ще представят визиите на компаниите си за развитието на wearable технологиите и Big Data и ефекта им върху маркетинг и технологичната индустрия, здравеопазването, фармацията и живота на хората.

Programmatic и Big Data и респективно ефективността на дигиталния маркетинг и реклама ще бъдат горещи теми и в презентациите и дискусионните панели на регионалните директори на едни от най-големите глобални компании.

Webit CEE открива и нова сцена и събитие за  StartUp екосистемата и предприемачите от региона - Leaders Summit -  сDropBox, Zhazam, EarlyBird, StartUp Wize Guy Accelarator, Teres Capital и успешни стартиращи компании и предприемачи от региона... Специална сесия с участието на успешни дами от региона ще коментира мястото на жените в технологичната индустрия.

Webit ще представи успехите на изключителния екип на pCloud.com, компания, основана в България, която вече има над 600 000 потребители от цял свят!

Webit CEE Digital Summit ще се проведе на 9 април в Sofia Event Center, Paradise Mall.

iNews е официален партньор на събитието и ще ви държи в течението със случващото се в рамките на неговото времетраене.

Водещи

Най-четени