България с шанс да спечели Евро 2012 31.03 | 10:08

Естествено, говорим за видео игра - включени сме в UEFA EURO 2012

От Ивайло Коралски

Няма да навлизаме в детайли около представянето на българския национален отбор по футбол в квалификациите за предстоящото това лято Европейското първенство в Полша и Украйна.

Всички знаем докъде я докарахме. Софтуерният гигант Electronic Arts обаче ще ни даде шанс да поправим стореното от родните лъвчета чрез официална игра, посветена на най-големия футболен форум за годината, стартиращ на 8 юни.

 "UEFA EURO 2012" ще пресъздаде футболната драма и вълнението на официалния турнир с всички 53 национални отбора, членуващи в УЕФА, осемте официални стадиона в шампионата и цялата грандиозност и атмосфера на едно от най-мащабните и най-гледани събития на планетата.

Феновете ще могат да се състезават онлайн за национална гордост и слава с отборите на любимата си европейска страна в Евро 2012 срещу съпернически нации в групови фази и да се съревновават за шанса да бъдат коронясани за шампиони.

Освен това "Live" услугата ще използва реални пасажи от квалификационната кампания на първенството, давайки възможност на феновете да преживеят драматичните моменти с предизвикателства, базирани на мачовете от действителния шампионат. С изпитанията играчите ще трупат точки и опит и ще повишават нивото си в своя EA SPORTS Football Club профил.

Новият режим Expedition, разработен специално за UEFA EURO 2012, ще позволи на играчите да изграждат и ръководят, както и да се състезават с персонализиран отбор срещу европейските нации, изковавайки перфектната стратегия за доминация в европейския футбол.

"UEFA EURO 2012" ще бъде достъпна за изтегляне като платено дигитално допълнение (DLC) за притежателите на играта "FIFA 12" за PlayStation 3, Xbox 360 и PC. Изданието ще се предлага на пазара от 24 април 2012 г. 

Водещи

Най-четени