Българско приложение за почитателите на World of Warcraft 11.04 | 17:36

За момента се предлага версия само за iOS устройствата

От Ивайло Коралски

На пазара се появи ново мобилно приложение от създателите на "По Кината" – "World of Luck". Насочено към феновете на най-популярната масова мултиплеър игра в света, World of Warcraft, то има за цел както да развесели, така и да разнообрази тяхното ежедневие с помощта на забавни късметчета и интересни предизвикателства.

"World of Luck" е първото приложение на JI Apps, насочено към интернационална публика след успеха на "По Кината", "Cities of Bulgaria" и "Речник" в българския AppStore. Графиката е дело на младата дизайнерка Стели Филева, а текстовете и програмирането са на екипа на JI Apps. 

"World of Luck" върви на iOS версия 4.2 и нагоре, което означава, че е достатъчно да притежавате iPhone 3G, за да можете да го ползвате. Приложението е напълно безплатно, като в интегрирания магазин можете да закупите допълнителни късмети, ако прецените, че не ви стигат включените в безплатната версия 1 късмет и 1 предизвикателство на ден. Приложението, също като играта World of Warcraft, си има система за постижения.

Водещи