Да послушаме музика с Twitter 12.04 | 12:50

Популярната социална мрежа подготвя собствено музикално приложение

От Александър Бакалов

От Facebook се опитват да освежат облика си с нов набор от емотиконки и удобни табове. Междувременно от другата крайно популярна социална мрежа - залагащият на микроблогове Twitter - подготвят  пускането на собствена музикална услуга. Тя ще бъде представена официално още днес и ще стане достъпна за потребителите през този уикенд. За това съобщиха пред технологичния сайт AllThingsD информирани източници, пожелали анонимност.

Информацията се появи ден след като от технологичната компания We Are Hunted, предлагаща търсене и достъп до най-новата музика в мрежата, официално съобщиха, че са били закупени от Twitter.

За момента от Twitter не дават информация по темата, но въпросните източници твърдят, че новата музикална услуга ще се появи по време на Cachella – популярният музикален фестивал в Калифорния.

Смята се, че новата музикална платформа ще бъде единично приложение, което ще бъде достъпно както за потребителите с Twitter-акаунт, така за и за тези без такъв, като вторите ще имат достъп до по-малко функционалности.

Подробности относно новата функционалност може да прочетете в Econ.bg.

Водещи

Най-четени