Ето кой е новият смартфон на Джеймс Бонд (ВИДЕО) 14.09 | 13:11

Без изненади

От Ивайло Коралски

Предвид факта, че Джейм Бонд франчайзът в момента е в ръцете на Sony Pictures, едва ли е изненада, че смартфонът на най-известния агент в световен мащаб е дело на мобилното подразделение на японския гигант.

Така де, в новата лента "Спектър" Джеймс ще използва новата Xperia Z5 Premium. Прочее, филмовата продукция ще направи премиерата си в края на годината.

В новата реклама "Made for Bond” (създадено за Бонд), включваща красивата девойка Miss Moneypenny и преследващия бабаити, основни действащи лица са и споменатата Xperia Z5 Premium, както и новата камера на Sony RX100 IV.

Любопитен за отбелязване факт, е, че часът смартфона е нагласен на 07.00 (референция към агента), а датата е 6 ноември, петък. Именно тогава ще направи своята премиера една от най-чаканите ленти на годината. Очаква се тепърва рекламната кампания на Sony да наводни телевизионните екрани на милиони в следващите два месеца.

Напомняме, че Xperia Z5 Premium е първият смартфон с 4К дисплей. Новото предложение на Sony ще предостави още значителни подобрения на камерата и най-бързия смартфон автофокус.

Повече за слушалката, тук.

Видео рекламата, следва:

Водещи

Най-четени