Междузвезден нърдгазъм! (ВИДЕО) 17.08 | 09:39

Силата е с PS4

От Ивайло Коралски

С продукти като The Force Awakens, Battlefront и Disney Infinity, по предстоящите коледни празници силата определено ще бъде на мода. И по всичко изглежда, че Sony ще се опита да спечели максимално от това, предлагайки истински междузвезден оргазъм на потребителите чрез своята популярна конзола PlayStation 4.

Японския гигант ще пусне две лимитирани серии на Darth Vader PS4 конзолата, които ще съдържат 500 гигабайтов твърд диск, специален геймпад, визуализиран в стилистиката на "Междузвездни войни". Основният Vader пакет ще включва едно от най-очакваните заглавия за 2015 година, Battlefront (неговото Deluxe издание), както и ваучър за четири винтидж Srat Wars игри (Super Star Wars, Bounty Hunter, Jedi Starfighter и Racer Revenge).

Другият Вейдър вариант ще замени шутърът Battlefront с насочената към по-детска аудитория Disney Infinity 3.0 и фигурки на героите от "Междузвездни войни".

Battlefront и споменатите класически игри ще бъдат част и от стандартен PS4 пакет, който ще съдържа конзолата, но без облика на Дарт Вейдър.

Все още липсват цени за всеки един от пакетите, но най-вероятно ще говорим за суми, по-високи от стандартните 800 лева, които струва към днешна дата конзолата.

Продажбите на междузвездния PS4 ще стартират на 17 ноември.

Видео, следва:

Водещи

Най-четени