Още новини, свързани със следващата двойка Galaxy S7 смартфони 16.11 | 17:59

Премиера през първото тримесечие на 2016?

От Ивайло Коралски

Едва ли за някого е изненада, че Samsung работи върху следваща версия на Galaxy S смартфоните, предвид факта, че въпросната е изключително популярна и има най-голям марджин за всяка продадена бройка.

Според рентабилния "лийкър" @evleaks (Еван Блас), Samsung Galaxy S7 вече е тестван в САЩ. По думите на въпросния става въпрос за два варианта на телефона - SM-G930A и SM-G935A.

Последните най-вероятно са Galaxy S7 и Galaxy S7 edge, а тестовете се извършват при най-големия телекомуникационен оператор в САЩ AT&T.

Разкритията на @evleaks са потвърждение на скорошните слухове, че новите устройства от висок клас ще бъдат официално анонсирани на 21 февруари 2016 година – ден преди началото на Mobile World Congress.

Що се отнася до спецификациите на предстоящите устройства, информацията е оскъдна. Според различни слухове можем да очакваме изработка от магнезий, очаквания USB Type-C порт, както 3D Touch подобен елемент. Очаква се половината от Galaxy S7 бройките да са захранвани от чипа от нова генерация на Samsung Exynos 8890. Другата половина от Snapdragon 820.

Еван Блас допълва, че премиерата на Galaxy S7 устройствата би трябвало да се състои в рамките на първото тримесечие на следващата година.

Водещи

Най-четени