Смъртоносна зима с Dead Space 3 17.08 | 13:32

Когато Айзък Кларк говори и снеговете мълчат...

От iNews.bg

Преживяването на жестоките температури под нулата, докато се сражавате с гигантски създания, ловци на глави и кръвожадни некроморфи няма да бъде, като разходва в парка, когато на пазара се появи третата част на Dead Space.

Играчите ще могат да преминат през виртуалния ужас сами или с приятел, когато студиото на ЕА Visceral Games издаде Dead Space 3 в Европа на 8 февруари 2013 г. 

От самотните дълбини на Космоса през гробище с остарели космически кораби до замръзнала планета със суров климат, Dead Space 3 ще изведе действието и ужаса до неподозирани висоти.

В Dead Space 3 съдбата на човечеството е в ръцете на инженер Айзък Кларк и новия му безскрупулен партньор Джон Карвър. 

Спечелила повече от 15 награди на критиката на E3 2012, включително Best of Show от Game Informer Magazine - третото по големина списание в САЩ), Dead Space 3 разрязва до сърцето на ужаса на дълбокия Космос. 

Играта е призната по целия свят за невероятното си майсторство в ужаса, действието, напрежението и проектирането на звука. Играчите ще се впуснат в увлекателно пътешествие в Космоса, което ги отвежда до негостоприемната планета Тау Волантис. За щастие, този път те не са сами.

Напълно интегрирания елемент за кооперативна игра дава на играчите опцията да напредват сами или в отбор с приятел по всяко време.

Онези, които изберат да сразят ужаса заедно, ще преживеят допълнителни детайли от историята, странични мисии и геймплей механика, достъпни само при игра с Джон Карвър. 

Dead Space 3 се разработва във версия за PlayStation 3, Xbox 360 и PC.

 

Водещи

Най-четени