Стартира гласуване за Топ 100 HR професионалисти в България 06.07 | 11:27

От iNews.bg

Стартира публичен вот, който ще определи най-добрите професионалисти в сферата на човешките ресурси за 2021 според класацията на Career Show Index.

"Топ 100 HR професионалисти в България” е ежегоден индекс, който поощрява вдъхновяващите примери за висок професионализъм и отдаденост на професията. За място в класацията са номинирани над 300 професионалисти, които са посветили кариерния си път на създаването на успешни екипи и страхотна работна атмосфера.

"Над 12-годишният ни опит в областта на кариерното развитие и работодателската марка ни направи свидетели на огромния прогрес в HR индустрията в България. Смело можем да твърдим, че този прогрес се дължи на усилията, които HR специалистите ежедневно полагат. Подходите в посока развитие на човешкия капитал и създаване на благоприятна работна среда у нас стават все по-смели и иновативни. Адаптивността и гъвкавостта, която демонстрират HR екипите в условия на динамично изменящи се обстоятелства, потребности и приоритети, заслужават възхищение. Индексът "Топ 100 HR професионалисти в България” има за цел да постави под светлината на прожекторите HR специалистите и да даде заслужено признание на техните усилия”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Претендентите за Топ 100 най-добри HR професионалисти в България бяха определени след период на номинации, в който всеки имаше възможността да предложи за отличие личностите, които смята, че влияят положително за развитието на пазара на труда в България. Сред номинираните са HR мениджъри, Employer Branding специалисти, HR тийм лидери и др.

Победителите в класацията се определят от публичен вот. До 15 юли 2021 година всеки желаещ може подкрепи своите фаворити на сайта на класацията: https://careershow.bg/index/hr/

Резултатите от гласуването ще бъдат обявени на 20 юли. С част от изявените професионалисти ще можете да се срещнете на водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021, което ще се проведе на 29 септември в SEC, София, и на 30 септември онлайн. Регистрацията тук е безплатна, но задължителна.

Водещи

Най-четени