Sana Spa Hotel и Sana Park Resort с престижни награди 31.05 | 11:33

Фаворити си в СПА туризма

От Беатрис Николoва

По време на Първия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и спа туризъм (БСБСПА), който се състоя на 28 и 29 май 2014 г. в град Хисаря, бяха раздадени редица награди в областта на медикъл СПА и СПА туризма.

Престижното жури отличи Sana Spa Hotel в гр. Хисаря с приз за "Иновативен СПА хотел" и Sana Park Resort в Св. Св. Константин и Елена за"Иновативна СПА концепция". Наградите бяха връчени на тържествена церемония в ресторант "Винополис" в Sana Spa Hotel на 29 май 2014 г., където сред почетните гости бяха кметът на община Хисаря г-жа Пенка Ганева и вицепрезидентът на Европейската СПА асоциация (ESPAг-жа Jurgita Kazlauskienes.  

В рамките на конгреса на тема "Балнео и СПА туризмът – стратегически потенциал на България” бяха обсъдени актуални теми, свързани с успешното управление на СПА дестинации, медикъл СПА и СПА хотели, подбор на кадри, тенденции в балнеологията и рехабилитацията и други актуални теми, свързани със СПА индустрията.

Конгресът се осъществи в партньорство с Министерство на икономиката и енергетиката, община Хисаря и Европейската СПА Асоциация и със специалното участие на зам.-министъра на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев и секретарят на Световната организация по туризъм Талеб Рифай.

Освен наградата на БСБСПА Sana Spa Hotel може да се похвали и с високото отличие за "Иновативен СПА хотел" на ESPA, което бе обявено в рамките на 19-ия годишен конгрес на Асоциацията в Дания.



Водещи

Най-четени