Бихте ли заминали на почивка, без да знаете къде отивате? 12.04 | 18:10

Американска компания предлага почивки на "сляпо"

От Ивета Бебова

Бихте ли заминали на почивка, без да имате никаква представа къде отивате и какво ще правите? Бихте ли се доверили на непознати да определят каква е перфектната ваканция за вас?

Американският туристически и финансов гигант American Express твърди, че може избере най-подходящата почивка за всеки свой клиент като му зададе само няколко въпроса, съобщава relaxnews.com.

Новата услуга на компанията се казва Nextpedition, идеята е съвсем проста - регистрирате на сайта на фирмата, отговаряте на няколко въпроса и чакате докато анализаторите на компанията намерят най-добрата туристическа дестинация за вас.

Маршрутът ще бъде определен според вашите хобита, интереси и навици.

Клиентите на компанията са разделени на няколко основни типа – авантюристи, които обичат природата, изследователи, които търсят нови усещания и аромати, технологични маниаци, които опознават света чрез своите хайтек играчки и гурута, които търсят духовното и мистично в своите пътувания.

След като бъде определено какъв тип турист сте, от компанията ще изберат перфектното място за вас, като се вземат предвид и финансовите ви възможности и местата, които вече сте посещавали.

От тук нататък пътуването е пълна изненада за вас. Няма да знаете нито къде ще отидете, нито как или кога.

Няколко дни преди да заминете служител на компанията ще ви достави смартфон с предварително инсталиран маршрут, пътеводител с препоръки и адреси на ресторанти. Пътуването продължава седем дни.

Цените за дестинациите в Америка са на цена от 1000 долара, а тези извън континента - 2500 долара.



Водещи