Боровец – Не изпускай! Спускай! 16.12 | 16:15

Безплатно ски спускане, питка с късмети и какво ли още не на откриването на новия сезон

От Кремена Бедерева

На 15 декември Боровец даде официален старт на новия зимен сезон. Освен че караха безплатно през целия ден, хилядите любители на планинските изживявания, участваха в игри и състезания, и се наслаждаваха на музика, танци и огнено шоу.

Черешката на тортата беше уникална видео прожекция на пистата пред хотел Рила, която прерастна в истинска заря, така че земя и небе се сляха в едно.

Водещ на шоуто беше Орлин Павлов, който цял ден забавляваше публиката въпреки минусовите температури. Титаните на браза – BrazzVilliDJ се изправиха срещу мощните гласове на Самоковските баби, а през това време се изви и едно от най-дългите самоковски хора.

Поставен беше и още един регионални рекорд – за най-голяма Самоковска питка с късмети, която също за рекордно време беше изядена от гостите в Боровец.

Ако се съди по празничното настроение на откриването, идеалните условия за всякакви зимни спортове и направените нови инвестиции, то тази година сезонът ще е по-добър от всички до момента. Организаторите от Бороспорт АД очакват увеличение на туристите и им обещават още по-добри условия и грижа за тяхното удобство.

Пръв сред всички зимни курорти, Бороспорт отвори и своя терейн парк в централната ски зона срещу хотел Рила. Промо-парк Бороспорт е по-голям и ефектен отвсякога.

Нещо повече – всички фенове на рейловете и скоковете, ще може да се радват на парка безплатно до Коледните празници – 25 декември включително.

Водещи

Най-четени