Невероятните басейни по света 26.08 | 07:10

В кой от тях искате да се изкъпете?

От Цанка Донкова

Лято е и всички си мечтаем да си облечем банския и бързо да се отправим ако не към морето, то поне към най-близкия басейн. Именно заради това днес, благодарение на колегите от Peika.bg ще ви покажем някои от най-невероятните места за къпане по света.

Ето ги и тях:

Marina Bay Sands, Сингапур

1018927


Температурата на въздуха в Сингапур, където се намира хотелът Марина Бей Сандс, целогодишно е между 26 и 32 градуса, което означава, че можете да се наслаждавате на инфинити басейна по всяко време. Гледката към небостъргачите на Сингапур е невероятна!


Висящите градини в Убуд

1018924

Това райско кътче се намира на остров Бали, а гледката от басейна е към долината на река Аюн и древен храм. Тропическата града остава в краката ви, а вие можете да отседнете в стая със собствен висящ басейн.

One&Only Resorts Reethi Rah

1018926


На Малдивите вероятно има най-много инфинити басейни на глава от населението. Няма как да се възпротивим на това, при положение, че накъдето и да погледне човек, гледката си заслужава. Този басейн навлиза 30 м навътре в лагуната.

The Cambrian, Швейцария

1018925


Този хотел е разположен насред зъберите на Швейцарските Алпи. Които пък не изглеждат толкова страховито, когато ги гледате откъм басейна. Дори и през зимата можете да се наслаждавате на гледката, когато планинските склонове са покрити със сняг.


Курорт SHA в Аликанте

1018929


Този испански курорт е посветен на отслабването и добрия живот и очевидно са се заели доста сериозно със задачата си. Гледката от инфинити басейна им е перфектният край на ден, изпълнен с процедури, масажи и релакс.

Katikies Hotel, Гърция

1018923


Още едно райско кътче, в което наредени една над друга са балкони, ресторант, басейн... Освен басейн с гледка към морската шир край Санторини, тук ви очаква и джакузи на открито.


Six Senses, Тайланд

1018931


На тайландския остров Яо Нои над 50 вили очакват уморените туристи, които имат нужда от красиви гледки и спокойствие. Общият безкраен басейн на комплекса Six Senses гледа към зъберите, които сякаш са нахвърляни в морето.


Hotel Caruso, Италия

1018928


Този приказен хотел се намира на естествена скална тераса над крайбрежието Амалфи в Италия. Докато се наслаждават на невероятната гледка, гостите на хотела могат да пийват коктейли или да поръчат музикален плейър, зареден с предварително посочена от тях музика.


Chedi Muscat

1018930


Този хотел с басейн с гледка се намира в Оман. Мястото е замислено като кътче за спокойствие и бягство от забързания живот. А в често жарките дни на Оман басейнът е още повече ценен от гостите.




Водещи

Най-четени